Szeptember 2019  << >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
      

felkialto jelA Kálvária-dombon színre kerülő Pietro Mascagni: Parasztbecsület című opera regisztrációs ülőhelyekre szóló jegyei elfogytak! A játéktér azonban a terület számos pontjáról belátható, így az előadás állóhelyekről vagy saját ülőalkalmatosságról is megtekinthető! Várjuk a közönségünket!

Indulás előtt figyelmükbe ajánlunk néhány fontos és praktikus információt »

A helyszín megközelítésére lehetőség szerint a közösségi közlekedést válasszák. (Járatszámokról, indulásról, érkezésről információk a Miskolci Városi Közlekedési Zrt. honlapján – www.mvkzrt.hu –, a menetrendek menüpont alatt.)

Megközelítés gyalogosan

Az Ezrek operájának helyszínét legegyszerűbb gyalogosan megközelíteni.
A Kálvária-dombra a Herman Ottó Múzeum (Miskolc, Görgey Artúr u. 28.) épületétől jobbra lépcsősor vezet fel.
A helyszín gyalogosan megközelíthető az Avasi-kilátó irányából, a Perczel Mór utca felőli kapun át is.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a területen gyenge a közvilágítás és egyenetlen a talaj, ezért fokozott figyelemmel, egymásra tekintettel közlekedjenek!

Megközelítés autóval, parkolás

A helyszínre autóval érkezők a Miskolc Városi Szabadidőközpont, a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár, illetve a Mindszenti temető körüli parkolókat vehetik igénybe!
Az Perczel Mór utca felőli kerítés mentén parkolni nem lehet!

Ülőhelyek

A Parasztbecsület előadásra a Kálvária-dombon kialakított tribünre csak előzetesen megváltott jeggyel lehet felmenni! (Az ülőhelyre szóló regisztrációs jegyek június 15-re elfogytak, már nem igényelhetők!) A helyeket elfoglalni érkezési sorrendben lehet.

WC, toalett

A nézők számára a Görgey Artúr utcáról megközelíthető lépcsősor alján, a Herman Ottó Múzeum melletti területen mobil-toalettek állnak rendelkezésre.
Kálvária-domb – a hely tisztelete
Kérjük kedves Közönségünket, hogy a helyszín szakralitását méltó viselkedéssel tartsuk tiszteletben! Együttműködésüket köszönjük! Egyúttal köszönjük a miskolci Mindszenti Plébánia hozzájárulását az esemény megrendezéséhez!

Esőnap

Amennyiben az előadás kezdési időpontjában esik az eső, a várakozási idő 45 perc, ezt követően a játéktér és a nézőtér feltakarítása után az előadást elkezdjük. Az előadás megtartottnak tekintendő, amennyiben a fele (kb. 45-50 perc) lezajlott.
Amennyiben az előadás közben kezd el esni az eső, a várakozási idő 30 perc, ennél hosszabb eső esetén az előadás félbeszakad.
Amennyiben kedvezőtlen időjárás miatt az előadás az első rész végét megelőzően szakad félbe és a későbbiekben sem lehet folytatni, a kijelölt esőnapon, június 22-én tartjuk meg, 21:15 órai kezdéssel.
A Bartók Plusz Operafesztivál fenntartja a jogot, hogy az előadást – tartósan kedvezőtlen időjárás esetén – a kijelölt esőnapon más, fedett helyszínen tartsa meg, amennyiben erre lehetőség van.

Beavató előadás

Figyelmükbe ajánljuk a Parasztbecsület beavató előadását, amelyet a Szent István téren június 19-én, szerdán 18 órától tartunk az előadás közreműködőivel. Ide is várjuk Közönségünket!

Bő szekund 2.0 – Bősze Ádám zenei stand-up

szeptember
hétfő
30
19:00 h
Bősze Ádám rádiós/televíziós műsorveztő zenei stand-up estje teltházas volt nyáron a Bartók Plusz 2019 programjában. A produkcióra a... | tovább az esemény részleteihez »

Bartók titkos színháza – színpadi fantáziák Bartók Béla hangszeres műveire

október
kedd
1
19:00 h
A Színház és Filmművészeti Egyetem végzős rendező-koreográfus hallgatói Horváth Csaba és Selmeczi György irányításával Bartók... | tovább az esemény részleteihez »
emmi logo 80px miskolc cimer fel 80px nka csak logo rgb 80px    

Copyright © 2016 Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!  |   Impresszum »  |  Közérdekű információk »Adatkezelési tájékoztató »

↑ Top

facebook